Business-to-business

Na jaren e-commerce ervaring op de consumentenmarkt richten we ons nu ook op de zakelijke markt. We leveren goedkope en tijdbesparende inkoopmogelijkheden met een transparante en eerlijke manier van zaken doen.

Producten

Producten

Wij gaan op zoek naar de door u gewenste producten

Lees meer →

Producten

Partijhandel

Wij zoeken voor u de juiste producten in de gewenste aantallen

Lees meer →

Producten

Personalisatie

Wij personaliseren de door u gewenste producten aan de hand van een tekst of logo

Lees meer →

Producten

Inkoop

Wij bekijken uw huidige inkopen en zoeken kostenbesparingen

Lees meer →

Producten

Bent u opzoek naar producten voor uw organisatie?

We zoeken de door u gewenste producten snel en goedkoop. Door ons grote netwerk aan vakkundige leveranciers kunnen wij u met elke order van dienst zijn. U hoeft alleen onze vrijblijvende offerte invullen en wij gaan direct aan de slag.

 

Producten

Partijhandel

Bent u op zoek naar grote partijen producten voor een scherpe prijs?

Met jarenlange ervaring in partijhandel zijn wij uw partner in het zoeken naar de juiste producten in de door u gewenste aantallen.

Personalisatie

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde producten voor uw organisatie? Wij gaan voor u opzoek naar de gewenste producten en laten deze personaliseren met uw eigen tekst of logo. Onze leveranciers hebben jaren lange ervaring in het personaliseren van producten en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Inkoop

Bent u een handelsonderneming en op zoek naar kostenbesparingen?

Wij hebben met onze ervaring in de e-commerce een groot netwerk van leveranciers opgebouwd dat wij u graag ter beschikking stellen. Aan de hand van uw inkooplijst gaan wij samen met u op zoek naar kostenbesparingen. Vinden wij geen kostenbesparingen dan betaalt u ook nergens voor.  

SAMEN ZIJN WE STERKER.
SAMENWERKEN?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten of ideeën. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.