Het duurzame babymerk

Babiem

Logo Babiem

Babiem is hét duurzame babymerk. Van babygyms tot babyshower decoraties, Babiem zorgt ervoor dat alles van duurzame bronnen komt. Babiem is gestart doordat het huidige aanbod van andere babymerken, ironisch genoeg, té weinig gericht is op de toekomst. Dus heeft Babiem besloten: alles moet duurzamer. 

Babiem speeltoestel detail
Babiem slabber 2
Babiem guest book 2
Babiem servies 2
Verpakking Babiem

STIJLVOLLE
Verpakking! 

De verpakking van Babiem is van hoge kwaliteit en zorgvuldig ontworpen. We hebben met grote zorg materialen geselecteerd die duurzaamheid en bescherming bieden voor onze producten. Onze keuze voor milieuvriendelijke materialen benadrukt onze betrokkenheid bij een duurzamere toekomst. Je kunt erop vertrouwen dat de producten van Babiem niet alleen in optimale staat aankomen, maar dat ze ook verpakt zijn met zorg voor onze planeet.

Recycle logo's
Zacht voor Baby en Planeet

Product Babiem

de beste 
kwaliteit! 

Babiem stelt kwaliteit voorop, en dit komt tot uiting in de zorgvuldige keuze van materialen voor al onze babyproducten.

Onze producten zijn gemaakt van materialen van de allerhoogste standaard, wat resulteert in duurzame en uiterst betrouwbare producten die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel baby’s als ouders te voldoen. Deze toewijding aan kwaliteit betekent dat we grondig onderzoek en ontwikkeling uitvoeren om de juiste materialen te selecteren die aan onze strenge normen voldoen. 

Onze zorgvuldig geselecteerde materialen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar zijn ook milieuvriendelijk en ontworpen met het oog op een duurzame toekomst.

Daarom zeggen wij ook met trots: Zacht voor baby en planeet

Volg Babiem 
op socials! 

Facebook

Bekijk hier->

Instagram

Bekijk hier->

Socials Babiem

Samen zijn we
sterker! 

Ben je geintereseerd in een van onze merken? Wil jij onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of heb je interesse om onze producten te kopen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Stuur ons een
bericht! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.