Geniet van de kwaliteit van de producten van

Dymund

Dymund

Dymund is het merk van hoogwaardige bestek- of messensets. Grote sets, of losse producten. Bij Dymund zijn we voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, zodat we jou tevreden kunnen houden. Kijk gerust even naar ons aanbod en zie wat Dymund kan betekenen voor jouw diner ervaring!

Dymund sfeer
Dymund sfeer
Nimma notenkraker
Dymund sfeer
Verpakking Dymund

STIJLVOLLE
Verpakking! 

De hoogwaardige kwaliteit van de verpakking van Dymund is direct voelbaar en zichtbaar. Het materiaal dat is gekozen is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en bescherming te bieden voor de producten van Dymund. Daarnaast geeft het een gevoel van luxe en exclusiviteit. Het oppervlak is glad en voelt prettig aan. Het logo daarentegen is gemaakt van een zilverkleurige 3D folie wat uit de verpakking springt

Recycle logo's
Geniet van de stijlvolle producten van Dymund

Dymund

de beste 
kwaliteit! 

De gebruikte materialen zijn van de hoogste standaard, waardoor onze bestek en messen zeer duurzaam en betrouwbaar zijn. We begrijpen dat kwaliteit de basis is voor een bijzondere eetervaring.

Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of iemand die waarde hecht aan stijlvolle keukenaccessoires, Dymund heeft alles te bieden. Onze bestek- en messensets zijn niet alleen praktische hulpmiddelen in de keuken, maar ook pronkstukken. Dymund brengt het beste van beide werelden samen: functionaliteit en schoonheid. 

Volg Dymund 
op socials! 

Facebook

Bekijk hier->

Instagram

Bekijk hier->

Tiktok

Bekijk hier ->

Socials Dymund

Samen zijn we
sterker! 

Ben je geintereseerd in een van onze merken? Wil jij onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of heb je interesse om onze producten te kopen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Stuur ons een
bericht! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.