WIJ ZIJN

FAAS COMMERCE

Faas

Wij zijn FaasCommerce. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige merken met de sterke nadruk op merkbeleving. Ons doel is om de behoeften van de consument te begrijpen en te vervullen door zorgvuldig naar de markt te kijken.

TIJDLIJN.

Wat allemaal begon in een tuinhuis…

2017

TUINHUIS.

Molenhoek

 

Het begon allemaal in 2017 toen eigenaar Elia van de Bovenkamp startte met het opzetten van zijn eigen bedrijf. Met een scherp oog voor de markt, zette hij zijn eerste stappen in de wereld van de detailhandel. 

Tuinhuis

10m2.

"

2018

KANTOORPAND.

Heumen

 

Na een succesvol eerste jaar verhuisde we naar een klein kantoorpand in Heumen. Vanaf hier konden we grotere orders plaatsen en meer producten aanbieden.

200m2.

"

2019

KANTOORPAND.

Elst

 

Na een prachtig jaar in Heumen besloten we te verhuizen naar een mooi pand in Elst. Hier hebben we onze processen geoptimaliseerd en nauwlettend gekeken naar de behoeften en aanbod van onze doelgroep.

350m2.

"

2019

KANTOORPAND.

Boven Leeuwen

 

Eind 2019 mochten we onze huidige locatie inruilen voor een prachtig pand in Boven-Leeuwen. Hier werden de eerste merken geboren zoals Nimma en Dymund. 

Kantoor Faas Commerce

450m2.

"

2023

KANTOORPAND.

Haps

 

Na drie mooie jaren zijn we in oktober 2023 verhuisd naar ons eigen kantoorpand in Haps. Een prachtig nieuw kantoorpand waar we hard werken om de merkbeleving en aanbod van onze merken te vergroten. 

Haps

1000m2.

Merkbeleving tot het hoogste niveau!

HET TEAM! 

Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van onze verkoopkanalen en het uitbreiden van het assortiment. Dit doen wij met een jong en enthousiast team.

ELIA VAN DE BOVENKAMP

ELIA VAN DE BOVENKAMP

Directeur / Eigenaar

SIL VAN DE BOVENKAMP

SIL VAN DE BOVENKAMP

CFO

HUUB LEURDIJK

HUUB LEURDIJK

Operationeel manager

MAX-JESSE ROUMANS

MAX-JESSE ROUMANS

Sales manager

THIJS VAN UDEN

THIJS VAN UDEN

Grafisch Vormgever

RAYMOND VAN ROSSUM

RAYMOND VAN ROSSUM

Floormanager

JIJ?

JIJ?

Bekijk hier alle vacatures

Samen zijn we
sterker! 

Ben je geintereseerd in een van onze merken? Wil jij onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of heb je interesse om onze producten te kopen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Stuur ons een
bericht! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.