Wij zijn trots op

ONZE
MERKEN! 

onze merken.

Onze merken vormen onze grootste trots, omdat we met uiterste zorg en toewijding aan hun creatie hebben gewerkt. Deze merken zijn voortgekomen uit ons streven naar topkwaliteit en innovatie. Daarnaast bieden ze producten die naadloos aansluiten op de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Onze merken zijn: Nimma, Dymund, Babiem, StofzuigerzakGigant, Faas en Saaf.

Nimma sfeer

Nimma

Nimma is een merk met keukenartikelen dat garant staat voor duurzame en moderne designs. Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste en beste producten voor jouw keuken. Met de keukenproducten van Nimma kies je voor kwaliteit, looks en comfort. Ervaar zelf het genot van de Nimma keukenervaring!

Nimma sfeer

Dymund

Dymund is het merk van hoogwaardige bestek- of messensets. Grote sets, of losse producten. Bij Dymund zijn we voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, zodat we jou tevreden kunnen houden. Kijk gerust even naar ons aanbod en zie wat Dymund kan betekenen voor jouw diner ervaring!

Babiem sfeer

Logo Babiem

Babiem is hét duurzame babymerk. Van babygyms tot babyshower decoraties, Babiem zorgt ervoor dat alles van duurzame bronnen komt. Babiem is gestart doordat het huidige aanbod van andere babymerken, ironisch genoeg, té weinig gericht is op de toekomst. Dus heeft Babiem besloten: alles moet duurzamer. 

StofzuigerGigant logo

Logo stofzuigerzakGigant

Bij StofzuigerzakGigant begrijpen we de waarde van een schoon huis. We geloven dat een nette leefomgeving bijdraagt aan jouw welzijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige stofzuigerzakken die niet alleen vuil en stof verzamelen, maar ook een gezondere leefomgeving bevorderen.

Faas sfeer

Faas

De producten van Faas zijn gekozen op basis van de dagelijkse behoefte van onze doelgroep. Producten waarbij functionaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zo houden wij rekening met de vraag van consumenten, trends in de markt en het aanbod van concurrenten.

Saaf sfeer

Saaf logo

Saaf selecteert haar producten zorgvuldig, rekening houdend met de dagelijkse behoeften van onze doelgroep en met een focus op functionaliteit en betrouwbaarheid. Hierbij nemen we de consumentenvraag, markttrends en concurrentieaanbiedingen in overweging.

Nimma
Dymund
Babiem
StofzuigerzakGigant
Faas
Saaf

Samen zijn we
sterker! 

Ben je geintereseerd in een van onze merken? Wil jij onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of heb je interesse om onze producten te kopen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Stuur ons een
bericht! 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.