Dymund

Dymund is hét merk van hoogwaardige bestek- of messensets. Grote sets, of losse producten. Bij Dymund zijn we voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, zodat we jou tevreden kunnen houden. Kijk gerust even naar ons aanbod en zie wat Dymund kan betekenen voor jouw diner ervaring!

De beste kwaliteit

De gebruikte materialen zijn van de hoogste standaard, waardoor onze bestek en messen zeer duurzaam en betrouwbaar zijn. We begrijpen dat kwaliteit de basis is voor een bijzondere eetervaring.

Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of iemand die waarde hecht aan stijlvolle keukenaccessoires, Dymund heeft alles te bieden. Onze bestek- en messensets zijn niet alleen praktische hulpmiddelen in de keuken, maar ook pronkstukken. Dymund brengt het beste van beide werelden samen: functionaliteit en schoonheid. 

Geniet van de stijlvolle producten van Dymund

Dymund
Nimma sfeer
Dymund sfeer
Nimma sfeer
Dymund sfeer
Verpakking Nimma

Stijlvolle verpakking

De hoogwaardige kwaliteit van de verpakking van Dymund is direct voelbaar en zichtbaar. Het materiaal dat is gekozen is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en bescherming te bieden voor de producten van Dymund. Daarnaast geeft het een gevoel van luxe en exclusiviteit. Het oppervlak is glad en voelt prettig aan. Het logo daarentegen is gemaakt van een zilverkleurige 3D folie wat uit de verpakking springt

SAMENWERKEN?

Samen zijn we sterker!

Ben je geinteresseerd in een van onze merken? Wil je onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of wil je gewoon een keer sparren om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie ☕

Telefoon

Locatie

Kokerbijl 7, 5443 PV Haps

CONTACT

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.