Onze Kracht

Groeien door krachten te bundelen, dat is onze kwaliteit

Bij Faas Commerce zijn wij toegewijd aan het creëren van de ultieme merkbeleving voor al onze merken. Ons gepassioneerde team werkt dagelijks hard om dit doel te bereiken met de volgende specialisaties. 

Inkoop

Bij een grondige analyse van de markt richten we onze aandacht op duurzaamheid en streven we naar producten van onderscheidende kwaliteit.

Branding

Branding is cruciaal voor de positionering en perceptie van onze merken. Het gaat verder dan alleen een herkenbaar logo of aantrekkelijke verpakking; het draait om het opbouwen van een emotionele connectie tussen het merk en de consument.

Marketing & Social Media

Succesvolle social media-marketing vereist consistente en relevante content. Door regelmatig waardevolle berichten te delen en interactie te zoeken met onze doelgroep, dragen we bij aan het vertrouwen van de consument.

Voorradig

In ons magazijn van ruim 1000 vierkante meter bewaren we onze producten, zodat we altijd ruim voldoende voorraad hebben.

Optimalisatie

We blijven voortdurend onderzoeken hoe we onze producten en diensten kunnen verbeteren en staan klaar om onze klanten uitstekende service te bieden.

SAMENWERKEN?

Samen zijn we sterker!

Ben je geinteresseerd in een van onze merken? Wil je onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of wil je gewoon een keer sparren om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie ☕

Telefoon

Locatie

Kokerbijl 7, 5443 PV Haps

CONTACT

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.