Nimma

Nimma is een merk met keukenartikelen dat garant staat voor duurzame en moderne designs. Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste en beste producten voor jouw keuken. Met de keukenproducten van Nimma kies je voor kwaliteit, looks en comfort. Ervaar zelf het genot van de Nimma keukenervaring!

De beste kwaliteit

Bij Nimma draait alles om de liefde voor kwaliteitsproducten. We hebben een passie voor kwaliteit en we willen niets minder dan het allerbeste aan onze klanten bieden. Onze producten worden met liefde en zorg gemaakt, en we zijn trots op elk detail.

We nemen de tijd om elk product grondig te testen voordat het onze deur verlaat. We willen er zeker van zijn dat alles perfect is, zodat jij er blij mee kunt zijn. Maar we weten ook dat jij de echte expert bent. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw feedback. Jouw ideeën en suggesties zijn voor ons van onschatbare waarde en helpen ons om voortdurend te verbeteren.

Maak het leven makkelijker met de producten van Nimma

Nimma sfeer
Nimma sfeer
Nimma sfeer
Nimma sfeer
Verpakking Nimma

Duurzame verpakking

Al onze verpakkingen van Nimma zijn speciaal ontworpen met oog voor het milieu. Zo zijn ze gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd papier om onze mooie planeet te beschermen. Dus, wanneer je onze verpakkingsdozen hergebruikt, help je niet alleen afval verminderen, maar draag je ook bij aan het behoud van onze prachtige natuurlijke omgeving.

Recycle logo's

SAMENWERKEN?

Samen zijn we sterker!

Ben je geinteresseerd in een van onze merken? Wil je onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of wil je gewoon een keer sparren om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie ☕

Telefoon

Locatie

Kokerbijl 7, 5443 PV Haps

CONTACT

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.