Het meest  trots zijn we op

Onze Merken

Onze merken vormen onze grootste trots, omdat we met uiterste zorg en toewijding aan hun creatie hebben gewerkt. Deze merken zijn voortgekomen uit ons streven naar topkwaliteit en innovatie. Daarnaast bieden ze producten die naadloos aansluiten op de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Onze merken zijn: Babiem, Dymund, Nimma, StofzuigerzakGigant, Faas en Saaf.

Ontstaan door passie voor merken én merkbeleving

Babiem

Babiem is hét duurzame babymerk. Van babygyms tot babyshower decoraties, Babiem zorgt ervoor dat alles van duurzame bronnen komt. Babiem is gestart doordat het huidige aanbod van andere babymerken, ironisch genoeg, té weinig gericht is op de toekomst. Dus heeft Babiem besloten: alles moet duurzamer. 

Babiem sfeer
Dymund sfeer

Dymund

Dymund is het merk voor hoogwaardige bestek- of messensets. Grote sets, of losse producten. Bij Dymund zijn we voortdurend op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, zodat we jou tevreden kunnen houden. Kijk gerust even naar ons aanbod en zie wat Dymund kan betekenen voor jouw diner ervaring!

Nimma

Nimma is een merk met keukenartikelen dat garant staat voor duurzame en moderne designs. Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste en beste producten voor jouw keuken. Met de keukenproducten van Nimma kies je voor kwaliteit, looks en comfort. Ervaar zelf het genot van de Nimma keukenervaring!

Nimma sfeer
Stofzuiger sfeer

StofzuigerzakGigant

Bij StofzuigerzakGigant begrijpen we de waarde van een schoon huis. We geloven dat een nette leefomgeving bijdraagt aan jouw welzijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige stofzuigerzakken die niet alleen vuil en stof verzamelen, maar ook een gezondere leefomgeving bevorderen.

Faas

De producten van Faas zijn gekozen op basis van de dagelijkse behoefte van onze doelgroep. Producten waarbij functionaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zo houden wij rekening met de vraag van consumenten, trends in de markt en het aanbod van concurrenten.

Faas sfeer
Saaf sfeer

Saaf

Saaf selecteert haar producten zorgvuldig, rekening houdend met de dagelijkse behoeften van onze doelgroep en met een focus op functionaliteit en betrouwbaarheid. Hierbij nemen we de consumentenvraag, markttrends en concurrentieaanbiedingen in overweging.

SAMENWERKEN?

Samen zijn we sterker!

Ben je geinteresseerd in een van onze merken? Wil je onze merken of producten in je (online) winkel verkopen? Of wil je gewoon een keer sparren om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie ☕

Telefoon

Locatie

Kokerbijl 7, 5443 PV Haps

CONTACT

Stuur ons een bericht

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.